Hoy quiero enseñaros una tarta que he hecho para un trabajo de Inglés.
Voy a poner la receta en castellano y en inglés. Si alguna persona que sepa inglés ve algún error lingüístico, que lo diga. Nunca viene mal aprender.
Está ligeramente simplificada. Espero que os guste y la probéis.
Finally I have returned.
Today I want to show you a cake which I made for one of the subjects of my degree.
I am going to write the recipe in Spanish and in English. If you are a native speaker and you find any mistake in what I say, please, tell me. I would be glad to learn from you.
It is slightly simplified. I hope you like it and you make it at home.
Tarta de Bizcocho
de Chocolate con Fresas y Nata
*
*
Chocolate
Cake with Strawberries and Cream
Partes:
1.
4
bizcochos de chocolate de 15cm de diámetro y 3cm de alto
2.
½ litro
de nata montada
3.
½ kilo de
fresas
4.
5
cucharadas de mermelada de fresa
5.
½ litro
de ganache de chocolate puro
Cake Elements:
2.
½ litre of whipped cream
3.
½ kilogram of fresh strawberries
4.
5 tablespoons of strawberry marmalade
5.
½ litre of dark chocolate ganache
Ingredientes:
Ingredients:
Ingredients:
1. Bizcocho de chocolate:
· 150gr chocolate puro partido en trozos pequeños
· 100gr mantequilla
· 175gr azúcar
· 4 huevos
· 115ml leche
· 250gr harina
· 22gr de levadura en polvo
- Chocolate Sponge Cake:
· 150g dark chocolate in small pieces
· 100g butter
·
175gr
sugar
· 4 eggs
· 115ml milk
· 250g plain flour
· 22g baking powder
2. Nata montada:
· ½ litro de nata para montar
3. Fresas:
· ½ kilo de fresas cortadas en láminas gruesas
Strawberries:
Strawberries:
· ½ kilogram thick fresh strawberry
slices
4. Mermelada de fresa:
· 5 cucharadas de mermelada de fresa
5. Ganache de chocolate puro:
· 200gr de chocolate puro partido en trozos pequeños
· 200ml de nata para montar
- Dark Chocolate Ganache:
- 200g dark chocolate in small pieces
- 200ml cream
Procedimiento:
1. Bizcocho de chocolate:
a. Batir los huevos con el azúcar
b. Derretir la mantequilla con el chocolate en el microondas
c. Añadir la leche al chocolate
d. Añadir el chocolate a los huevos y batir bien
e. Mezclar la harina con la levadura en polvo
f. Tamizar la harina encima de la masa poco a poco, sin dejar de batir
g. Llenar dos moldes engrasados de 15cm de diámetro
h. Hornear a 180º en horno precalentado sin aire durante 30 minutos
i. Sacar del horno y dejar enfriar y reposar durante 24h
Directions:
- Chocolate Sponge Cake:
- Whisk the eggs with the sugar
- Melt the butter with the chocolate in the microwave
- Add the milk to the chocolate
- Add this mixture to the eggs and whisk well
- Mix the flour with the backing powder
- Sieve the flour over the dough little by little, whisking all the
time
- Fill two greased moulds (the diameter of each one should be 15 cm)
- Bake it at 180 degrees in preheated oven without air during 30
minutes
- Remove it from the oven and leave it to cool
- Let it rest for 24h
2. Nata montada:
a. Diluir el azúcar glass y el estabilizante en la nata, previamente tamizados
b. Montar la nata a máxima velocidad durante 3 o 4 minutos
c. Guardar en la nevera
- Whipped cream:
- Dissolve the icing sugar and the stabiliser in the cream, previously sieved
- Whisk the cream at maximum speed during 3 or 4 minutes
- Keep it in the fridge
3. Ganache de chocolate puro:
a. Calentar la nata en un cazo hasta que casi hierva y retirarla del fuego
b. Verter la nata caliente sobre el chocolate y remover hasta derretirlo todo
c. Dejar reposar a temperatura ambiente durante 24h
- Dark Chocolate Ganache:
- Heat up the cream in a saucepan until starting boiling and remove
it from the fire
- Pour the hot cream over the chocolate and stir them up till they
are totally melted
- Let it stand at room temperature for 24 hours
- Dark Chocolate Ganache:
Montaje:
- Cortar cada bizcocho por la mitad
- Untar el primer bizcocho con 1 cucharada y media de mermelada
- Esparcir 1 cucharada de nata montada encima de la mermelada
- Repartir rodajas de fresa uniformemente encima de la nata
- Cubrir las fresas con 1 cucharada más de nata
- Cubrir con otra capa de bizcocho y repetir el proceso mermelada+nata+fresas+nata+bizcocho hasta terminar con los bizcochos
- Con ayuda de una espátula, rellenar los huecos entre los bizcochos con nata
- Meter 15 minutos en la nevera
- Cubrir los bordes de la tarta con una capa fina de la ganache de chocolate
- Meter 30 minutos en la nevera
- Con la espátula, cubrir la tarta con lo que queda de la ganache de chocolate, procurando que los bordes queden lisos.
- Decorar con nata y fresas
- Lista para degustar
Assembly:
- Cut each cake in half
- Spread 1 tablespoon and a half of jam on the first cake
- Spread 1 tablespoon of whipped cream on top of the jam
- Spread strawberry slices evenly over the cream
- Cover over the strawberries with 1 tablespoon of cream
- Cover with another layer of cake and repeat the process jam +
cream + strawberries + cream + biscuit until there isn’t any left
- With the help of a spatula, fill the gaps between the cakes with
cream
- Put 15 minutes in the refrigerator
- Cover the edges with a thin layer of chocolate ganache
- Put 30 minutes in the refrigerator
- Using a spatula, cover the cake with the rest of the chocolate
ganache, making sure the edges are smooth
- Decorate with whipped cream and strawberries
- Taste it
20 centímetros de alto 20 centimetres height |
Muchísimas gracias por vuestra paciencia
Thank you very much for your pacience
Con cariño,
Best regards,
Ana
Thank you very much for your pacience
Con cariño,
Best regards,
Ana
P.D.: disculpad el desastre de texto que hay. El ordenador se ha vuelto loco y no me deja controlar las tabulaciones ni nada de la configuración del texto. En cuanto pueda arreglarlo lo haré.
P.S: I'm sorry because of the textual disaster of the post. The computer has got mad and it doesn't let me control the tabulations or anything about the shaping of the text. I will fix it as soon as possible.
P.S: I'm sorry because of the textual disaster of the post. The computer has got mad and it doesn't let me control the tabulations or anything about the shaping of the text. I will fix it as soon as possible.
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